مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت

سلام. ما جایی زندگی میکنیم که همسایه طبقه اولی ما شوهرش منطقه خدمت میکنه ولی وسایل و خونش همینجاست و اطراف باغچه هم بسته نمیزاره کسی طناب وصل کنه یا وارد بشه میگه حریم خصوصی من آیا اگه ازش شکایت بشه باید بلند بشه یا اینکه چون تو منطقه است میتونه همینجا بمونه؟
سیم خاردارهایی که کشیده چی اونارو باید برداره و اصلا حقی داره که بگه نباید کسی وارد بشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قسمت های اشاره شده مشاع باشد هیچکس حق تصرف و سیم کشی در اطراف ان را ندارد اگر امکان اقناع وی وجود ندارد از ظریق مراجع قضایی به حق خود خواهید رسید