مشاوره حقوقی رایگان - نافذ بودن وصیت

پدرم وصیت نامه خودنوشتی دارند که در آن نوشته اند وصیت می کنم بر ثلث دارایی ام که آن ثلث به دو دخترم برسد و مابقی متعلق به چهار پسرم باشد. این وصیت نامه درست و قابل اجراست؟
یعنی ایشان یک سوم مالشان را که وصیت بر آن نافذ است متعلق به دختران دانسته اند
و اینکه شکایت کنیم ممکن رای به اجرای شرعی وصیت دو برابر پسر و یک برابر دختر بدهند

پاسخ ها :

سیده زهره قائمی

سیده زهره قائمی :

هر شخصی می تواند برای یک وسوم از اموالش برای هر شخصی که بخواهد وصیت کند .برای سوال شما پدرتان علاوه بر وصیت قانونی که حق دخترانش بود . علاوه برآن یک سوم وصیت کرده . که کاملا قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. وصیت نامه
خود نوشت طبق قانون دارای شرایطی می باشد و اگر وصیت نامه ، دارای شرایط قانونی باشد این وصیت بر ثلث اموال ، صحیح و قابل اجرا می باشد و 2/3 باقیمانده هم طبق قواعد ارث ، بین وراث تقسیم خواهد شد و..