مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام. خسته نباشید. کارفرمای من یک بار از من درخواست کارت ملی برای دریافت وام خود کرد . البته چون من در اون بانک حساب نداشتم گفتن نمی تونن کارشون رو انجام بدم حتما باید صاحب حساب بود تا بتوانند از کارت ملی اینجانب استفاده کنند سیستم هم قطع بود نتوانستند برای من حساب باز کنند. می خواستم بدونم آیا ممکن است من را به عنوان ضامن به بانک معرفی کرده باشند و من متوجه نشده باشم . تنها چیزی که بانک از من داشت کارت ملی بود نه فیش حقوقی نه چک و نه سند خانه و ماشین . بعدا هم مراجعه کردم به بانک مورد نظر سوال پرسیدم گفتن نه اسمتان در سیستم به عنوان ضامن نیست . آیا ممکن است اسمم در سیستم نباشد اما اسمم به عنوان ضامن در بانک باشد؟

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
خیر
تا شما مدرکی را بعنوان ضمانت در بانک امضا نکردید مساله ضمانت منتفی میباشد