مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک به نام دیگری

سلام. متقاضی خرید پنج برگی مسکن مهر پرند هستم اما مشکل مهریه دارم. معتمدی جهت به نام زدن همکاری دارد.
با دریافت وکالت بلاعزل از معتمد،حق تملک برای من که ایجاد نمیکند؟
انتقال وام آپارتمان مذکور به نام معتمد صحیح نمیباشد و به نام من هم دردسر است. پس راه آن تسویه با بانک است؟
جدیدا برای وکالت بلاعزل اثر انگشت میگیرند. آیا تملک ایجاد میکند و مسائلی در پی دارد؟
آیا در زمان دریافت سند تک برگ در آینده و تصمیم به انتقال یا فروش آن احتیاج به راهکار است؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر وکالتنامه حق تملک ایجاد نمیکند و در خصوص سوال دوم موضوع شخصی هست و به خودتان بستگی دارد سوال سوم هم که تکراری است اثر انگشت چه ربطی به حق تملک دارد خودتون دارید میگید وکالتنامه در مورد سوال آخر منظورتون مشخص نیست بعنی چی احتیاج به راهکار هست ؟