مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن مهر

سلام، وقت بخیر.
من می خواهم نسبت به خرید یک واحد مسکن مهر در پرند اقدام کنم که فروشنده دارای سند پنج برگی است. اما واحد دارای امکاناتی مثل پکیج کابینت و ... نیست.
من هیچ اطلاعات و تجربه ای در زمینه خرید ملک ندارم. چه مواردی را باید با فروشنده چک کنم و در قرارداد چه مواردی حتما ذکر شود و چگونه به مشاور املاک اعتماد کنم؟
ممنونم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هرچیزی که فکر میکنید برای یک خانه لازم است بگویید تا قید شود این یک موضوع حقوقی نیست