مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه بعد از بهبودی

با عرض سلام و خسته نباشید.
اتوبوس در شهریور امسال چپ کرد و من در داخل اتوبوس بودم. سه مهره از ستون فقرات من شکست و له شدگی شدید نخاع پیدا کردم. پاهای من حس نداشتند و فلج بودند. کنترل ادرار و مدفوع و توان جنسی ام رو از دست دادم. پزشکی قانونی بیمارستان پزشک فرستادند و من به دلیل حال بدم که در اون شرایط مساعد نبود، عدم کنترل مدفوع و ناتوانی جنسی رو نمیدونستم و نگفتم. بعد از مدت 6 ماه مراجعه به پزشک قانونی طبق نظر پزشک قانونی، گفتند نیاز به وارد کردن نیست و مجدد 5 ماه تمدید کردند. گفتند در آخر معاینه انجام میدهیم و لحاظ میشود. الان اگر پاهای من و ناتوانی های من بهبود پیدا کنند، دیه ای لحاظ نمیشود؟ یعنی مهم نیست من یکسال از دانشگاه و کل زندگی ام عقب افتاده ام؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر دیه شما محاسبه می شود و طول درمان برای این است که ،
بعد از بهبودی ، وضعیت سلامتی و پا ها و قسمت های آسیب دیده مشخص بشود تا بر اساس آن ها ، درصد آسیب دیدگی ، قسمت های آسیب دیده مشخص
بشود و مقدار دیه مشخص بشود