مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و خسته نباشید
مادر بزرگ بنده سال 1391 به رحمت خدا رفته و یک خانه قدیمی به ارث گذاشته که زمان حیات ایشون نصف این خانه رو به نام مادر بنده زده شده و از آنجایی که زمان فوت دو پسر ایشان حاضر به پرداخت هزینه های کفن و دفن نشده بودند مادر من هشت میلیون و نیم هزینه کفن و دفن پرداخته و مقرر شده بود که نصف دیگر این خانه بعنوان طلب ایشان بنام مادرم زده شود و مادر من هم نفری دو میلیون به هر یک از وراث طبق قیمتی که خانه در ان زمان شده بود پرداخت کرده و ان ها هم خانه رو به نام مادرم زده اند و سند بنام مادرم است
حال چون خانه کلنگی بوده ما شروع به ساخت مجدد ان کرده ایم و با توجه به افزایش قیمت زمین ها الان یکی از وراث مدعی شده اند که حق ما بیشتر از این بوده و گفته اند که ما حقشان رو بالا کشیده ایم و قصد شکایت بعنوان خیانت در امانت کرده ایم آیا ادعای ایشان در دادگاه سندیتی دارد؟ و آیا ممکن است ما محکوم به پرداخت شویم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
پاسخ قطعی نمیشه داد ولی اگه سهمشون رو فروخته اند احتمال نتیجه گرفتنشون بسیار ضعیفه...