مشاوره حقوقی رایگان - درمورد پرداخت نکردن هزینه های ضروری ساختمان

با سلام من مدیر یک آپارتمان 5واحدی هستم طبقه پنجم این ساختمان را بنام دکتر میشناسیم و نامبرده در کانادا زندگی میکند فقط از مادر خانمش یک شماره تلفن دارم ایشان در خصوص پرداخت هزینه های ساختمان که اخیرا انجام شده مانند/رولپلاک کردن سنگها و شستشوی نما پس از اتمام کار سر باز زده و نسبت به مخارج ساختمان بی تفاوت میباشد خواست مرحله به مرحله را به تفکیک راهنمایی بفرمایید توضیح اینکه چند قطعه از سنگها از ساختمان جدا شده بود به کف پارکینگ سقوط نموده بود که این جان اهالی ساختمان را به خطر انداخته بودبا تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
هیات مدیره ساختمان باید اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کند و درخواست کند که نسبت به پرداخت هزینه های ساختمان اقدام کند ،پس از آن میتوانید به عنوان سند رسمی در دایره اجرایی اداره ثبت اسناد و املاک ،از اموال ایشان توقیف کنید و یا با تقدیم دادخواست حقوقی ،وجه را مطالبه کنید .
موفق باشید