مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به دلیل عدم وصول نظریه پزشکی قانونی

سلام، وقت بخیر.
همسر بنده شکایت عدم تمکین کردند و در راستای این پرونده من درخواست چند آزمایش توسط پزشکی قانونی کردم و با نظر قاضی درخواست من قبول شد. همسرم یکی از آزمایشات را در روزی که پزشکی قانونی مراجعه کردیم انجام داد و چند آزمایش دیگر را نامه ارجاع به دکتر های دیگر به او دادند که باید مراجعه میکرد و جواب ها رو تحویل پزشکی قانونی میداد.
الان سه ماه هست که نرفتن برای آزمایش ها و دادگاه هم دفعه سوم هست که در روند پرونده مینویسند نظارت بر عدم وصول جواب پزشکی قانونی.
سوالم اینه که بعد از سه بار نظارت که ایشون نرفته آزمایش ها رو بدهد، نتیجه تمکین چی میشه؟ آیا باز هم بهشون فرصت میدن؟جواب دادگاه تمکین هم با این شرایط چه احتمالی دارد؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.