مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل خودرو

سلام، خسته نباشید. برج 9 سال 98 مبلغ 47 میلیون از شخصی گرفتم و گفت در عوض مبلغ وکالت بلاعزل ماشین رو بزنم. ماشین من لیزینگی بود با پارتی در دفترخونه وکالت زد بعد از دو ماه پول رو آماده کردم به او بدهم که پول رو نگرفت و گفت شما به من ماشین فروختید. قیمت ماشین من اون موقع 130 میلیون بود. ماشین رو برد توقیف کرد. لیزینگی هم هست ولی ماشین رو قایم کرده که پارکینگ نبرند. اقساط لیزینگی هم نمیدهد و میگه ماشین رو فروختم و شاهد هم دارم که پول سود داده و بعد پول رو نگرفت و با کلاهبرداری ماشین رو برد. نمیدونم چه شکایتی بنویسم. لطفا راهنمایی ام کنید. یک بار هم زنگ زد گفت پول رو بیار ماشین رو به تو بدهم. من رو دزدیدند و بعد آوردن درب خونه. من هم از ترس آبرو از شهر خودم رفتم. شاهدی هم برای این امر ندارم. خیلی ناراحت هستم. لطفا کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه دلایل کافی دراختیار داشته باشید میتوانید به اتهام آدم ربایی از ایشان شکایت کنید ،ضمن اینکه عمل ایشان از مصادیق بزه دریافت ربا باشد و میتوانید با ارائه دلایل کافی به اتهام دریافت ربا نیز شکایت کنید.
موفق باشید