مشاوره حقوقی رایگان - خودرو ضمانت دریافت وجه

با سلام. بنده سال 94 یک پژو 405 امانت گذاشتم برای ده میلیون اما طرف قولنامه با من نوشت که ماشین رو 18 میلیون خریده. من به دلیل یک سری مشکلات نتونستم پولش رو پس بدم و در اون شهر هم نبودم. گویا طرف از من شکایت کرده و رای دادگاه رو گرفته که ماشین مال اون هست اما چون من سند ماشین رو قبلا رهن گذاشته بودم، نتونسته سند بزنه. آیا میتونم ماشین رو برگردونم یا لااقل بقیه پولش رو بگیرم؟
ضمنا ده میلیون و یک تکه طلای آبشده داد. ممنون.

پاسخ ها :

میثم جهانگیری حسین آبادی

میثم جهانگیری حسین آبادی :

اگر معامله شما بیع شرط بوده باشد. با این مضمون که اگر تا سررسید مشخص پول طرف مقابل را ندهید ماشین متعلق به ایشان هست، معامله صحیح می باشد. طرف مقابل می‌تونه مبلغ رهن را پرداخت و سند را آزاد و سپس این مبلغ را از شما مطالبه بکند‌