مشاوره حقوقی رایگان - قوانین ملکی

سلام وقت بخیر
پدر من ملکی رو در اسفند ماه 98 به قیمت متری 5 میلیون تومان خرید سند آماده نبود
بعد از یکسال سند آماده شد و متراژ ملک 6 متر بیشتر در سند قید شده
حالا فروشنده ادعا میکنه که باید قیمت 6متر اضافه رو به قیمت روز و متری 12 میلیون حساب بشه
در صورتیکه چنین چیزی در قولنامه ذکر نشده
آیا فروشنده حق همچین کاری رو دارد ؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله فروشنده حق فسخ دارد مبلغ را بپردازید مشکل حل شود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، چون مقدار اضافه، معامله نگردید، متعلق به فروشنده است، یا باید بخرید ویا ایشان شریک مشاعی ملک شما هستند،