مشاوره حقوقی رایگان - زمین اراضی ملی

سلام
بنده 2 سال پیش 900 متر زمین در گیلان از شخصی به صورت قولنامه ای در بنگاه معاملات ملکی خریداری نمودم و مقرر شد بعد از گرفتن مجوز ساخت توسط فروشنده کل زمین را در دفتر اسناد رسمی به نام بزند . بعد از گذشت 2 سال میگوید زمین جز اراضی ملی است و نمی توانم به نام بزنم . و الان متوجه شدیم طی این مدت در زمین کشت محصول هم انجام میداده . لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

افسانه  هوشمند

افسانه هوشمند :

استان :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و اداره اراضی ملی مطرح کنید در صورت فسخ دادخواست اجرت مدت استفاده از زمین و خسارت تتقدیم کنید حتما وکیل اختیار کنید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام حسب توضیحات بیان شده انتقالی صورت نگرفته چون انتقال منوط به بدست اوردن مجوز شده که انهم بدلیل ممنوعیت ممنوعیت داده نشده است