مشاوره حقوقی رایگان - رای باز و آزادی مشروط

سلام
بنده در رای نهایی تجدیدنظر استان به 8 ماه حبس بخاطر تبلیغ علیه نظام، 16 ماه حبس بخاطر توهین به رهبری و 32 ماه حبس بخاطر حضور در مناقشات سیاسی و گروهای معاند نظام محکوم شدم. و روالاً باید حبس اشد که 32 ماه هست را تحمل کنم. چقدر باید حبس بکشم تا رای باز و یا آزادی مشروط شامل حال بنده بشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . آزادی مشروط شرایط خاص قانونی دارد . و شامل همه زندانیان نمی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یک چهرم رو باید بگذرونید تا بتونید از آزادی مشروط استفاده کنید