مشاوره حقوقی رایگان - غیبت و ارجاع به دادسرا نظام

باسلام. بنده یکساله نظامی شدم. البته هنوز دانشجوام. 75روز غیبت داشتم. بهم گفتن باید بری دادسرا نظام. میخواستم ببینم دادسرا نظام باره اول اخراج میکنه یا تعهد میگیره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام قطعا اگر شما سوابق کاری خوبی داشته باشید و سوء سابقه نداشته باشید دادسرای نظام با شما همکاری کرده و علت غیبت موجه باشد در مرحله اول از شما اخطارشفاهی یا اخطار کتبی می گیرد. البته شرایطی دارد.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید