مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام خسته نباشید من حدود دو ماه پیش یک خودرو خریدم قرار شد ظرف یک هفته برام سند بزند ولی بعداز یک هفته گفت که من ماشین رو از یک نفر دیگر خریدم شماره تلفن اونطرف رو بهم داد تماس گرفتم گفت سند به اسم مادرم هست مادرش یک هفته است فوت کرده حالا دوماه از این قضیه میگذره خبری نشد هرچه تماس میگیرم میگه فعلا درگیر انحصار وراثت هستیم سند با مدارک دست خودم می‌باشد آیا لازم است که از اون نفر که ماشین رو ازش خریدم شکایت کنم یا نه باتشکر

پاسخ ها :

نرگس صادقي قهساره

نرگس صادقي قهساره:

سلام وقت بخیر.بهترین راهکار اینه که دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت فروشنده و ورثه ید مال قبل اون بدین.اگه انحصار وراثت در اختیار ندارین میتونین استشهادیه تهیه کنین که اسامیه کلیه ورثه در اون قید و به امضا شهود برسه