مشاوره حقوقی رایگان - رعب و وحشت

سلام و خسته نباشید من و برادرم با مدیر ساختمان فقط بحث لفظی داشتیم و ایشان چندبار به من برادرم گفت شمارو میکشم که در اخرین حرفش گفت سرتونو میبرم و دعوا تموم شد ولی ایشان 4تا اراذل و اوباش اوردن در خانه ما درو قفل کردیم و فقط دایی من رفت برای صحبت ولی اونا دست ور نداشتن و به در میزدن بیا بیرون که میخوایم بزنیم ما به پلیس زنگ زدیم ولی چون با موتور اومده بود ما اونو ندیدم و رفتن و باز دوبار تهدید کردن که تا فردا هستیم میزنیمتون و باز به پلیس زنگ زدم و اومدن ولی 4تا اراذل رفته بودن فقط خود مدیر ساختمان بود تعدادی از همسایه ها بودن ولی انها برای ما شهادت نمیدن لطفا کمک کنید که چطور اونو محکوم کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازتماس وحضورپلیس حتما وی راملاقات کن وازپلیس بخواه که گواهی کندوباهمین گواهی شکایت کن