مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک معامله ملک

سلام. 4 ماه پیش آپارتمانی خریدم و 4 تا چک دادم. 3 تا 700 میلیون پاس شد. آخری 500 میلیون رو نمیتونم پاس کنم. از چند ماه قبل هم به فروشنده کلید دادم و اعلام کردم کمک کند که بفروشیم ولی موفق نشدیم. تاریخ چک هم بیستم اسفند هست. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

سلام
اگر در مبایعه نامه که شما با فروشنده منعقد کرده اید این موضوع قید شده باشد که در صورت عدم پرداخت هر کدام از فقره چک ها معامله فسخ خواهد بود باید سعی در تهیه مبلغ چک کنید یا اینکه فرصتی از فروشنده با مبلغ جدید بگیرید
در غیر این صورت(نبودن شرط فسخ)شما مالک آپارتمان خواهید بود
و شخص فروشنده می بایست نسبت به فقره چک پاس نشده اقدام قانونی لازم را انجام دهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توافق يا چك را بايد پاس نماييد