مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بگیر

سلام. پدرم در نیروهای مسلح ناجا بعد از سی سال بازنشسته شده است و فوت نموده. حقوقش به مادرم رسیده است. ایشون هم بعد از سه سال فوت نموده.
در چه صورت حقوق مادرم به افراد ذیل میرسد؟
1- آیا این حقوق مادرم که فوت کرده به مادر مادرم (مادربزرگ من ) که هم اکنون زنده هست میرسد ضمنا پدر من مادربزرگم را تحت پوشش بیمه خود نیاورده است.
2- خواهرم در آستانه طلاق هست ولی چند ماه دیگر طلاق رسمی آن ها طول میکشد. حال مادرم فوت کرده و طلاق خواهرم هم بعد از مرگ مادرم چند ماه طول میکشد. آیا حقوق مادرم که بعد از فوت پدرم به ایشان رسیده با این شرایط به خواهرم که مطلقه میشود در این فاصله زمانی بعد از مرگ مادرم به وی تعلق میگیرد؟
3- کل حقوق به خواهر مطلقه من بعد از مرگ مادرم میرسد؟
4- بعد از فوت مادرم چند ماه بعد حقوق ایشان از سازمان خدمات درمانی ساتا قطع میشود اگر وارث قانونی نداشته باشد؟
5- در آخر بعد از مرگ پدر و مادرم در نیروهای مسلح اگر چند سال بعد خواهرم طلاق بگیرد، آیا امکان برقراری دوباره حقوق برای خواهرم هست؟