مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ماده 38 خدمات رسانی به جانبازان

با سلام: اینجانب جانباز 50درصد هستم که از سال 1359 تا سال 1373 در ستاد بازسازی و نوسازی مناطق جنگی خدمت کردم و از سال 1374 تا سال 1383در آموزش و پرورش خدمت کردم و در نیمی سال 1383بخاطر وضعیت جسمی درخواست حالت اشتغال دادم آیا درست است بخاطر چند سال باقی مانده از کلیه امتیازات ماده 38 محروم شوم. خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمائید.باسپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حالت اشتغال از هیچیک از امتیازات شاغلین محروم نمی شود، اگر محروم شدی باید به دیوان عدالت شکایت کنی