مشاوره حقوقی رایگان - ماده 103 قانون خدمات کشوری در مورد صدا و سیما

کارمند صدا و سیما و دارای مدرک دکترا در شغل تخصصی هستم. براساس اساسنامه سازمان زمان بازنشستگی 25 سال خدمت است، اما براساس ماده 103 قانون خدمات کشوری دارندگان مدارک تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر می توانند تا 35 سال هم خدمت کنند و از طرفی بر اساس ماده 117 همین قانون سازمانهای که زیر نظر مستقیم رهبری اداره می شوند از این قانون مستثنا هستند. حال سوال بنده اینه که در نهایت قانون خدمات کشوری شامل صدا و سیما هم می شود؟ یا نه؟ و اگر می شود آیا می توان به احکام بازنشستگی صادر شده که فقط 25 سال سابقه خدمت را بدون در نظر گرفتن سن و تحصیلات صادر می شوند، اعتراض کرد؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بازنشستگه به میزان سابقه کار و اخرین حقوق شما ارتباط دارد

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

میشه اعتراض کرد لیکن نتیجه ای نمیگیرید