مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت بازنشسته

سلام. من با مدرک فوق لیسانس در سال 1398 با 30 سال خدمت در یکی از دستگاه های دولتی وبا درخواست خودم بازنشسته شده ام. میخواستم بدانم اگر بخواهم میتوانم اعاده به خدمت شوم و مطابق ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری تا 35 سال به خدمت ادامه دهم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

خیر مگر اینکه ارگان خدمتی شرایط ویژه برای این موضوع در نظگرگرفته باشد