مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه

با سلام و عرض خسته نباشید. من و یکی از دوستانم به مدت یکسال همخانه بودیم. و دو ماه پیش قرارداد را با موجر تا تیر 98 تمدید کردیم و هر دو با اسم خود زیر قرارداد را امضا نمودیم. حالا هم خانه ی من میخواهد برود و میگوید دیگر سهم اجاره ی خود را نمیدهد و میخواهد قرارداد را فسخ کند. اما من توان جابه جایی را ندارم و نمیخواهم قرادادم فسخ شود. آیا ایشان میتواند یه طرفه از سمت خودش قرارداد را فسخ کند؟ و اینکه آیا میتواند دیگر سهم اجاره ی خود را ندهد یا موظف است تا پایان قرارداد اجاره ی خود را بدهد؟

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

سلام
چنانچه حق فسخی برای مستاجر پیش بینی نشده باشد طرف دیگر نمیتواند فسخ نماید.
تا پایان مدت اجاره می بایست به تعهدات خود عمل نماید

پرسشگر :

یا سلامی دوباره.اگر در قرراداد ذکر شده باشد که که برای فسخ مستاجر باید یک ماه زودتر بگوید و اجاره ی ماه بعد رو هم بدهد چطور؟وقتی فقط یکی از مستاجرین میخواهد فسخ کند در صورتیکه هر دو امضا کرده ایم.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
در مورد موضوع شما امکان فسخ وجود ندارد مگر اینکه در قرارداد شرایط فسخ از سوی احدی از مستاجرین پیش بینی شده باشد