مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

باسلام
با فیش حقوقی ضامن برادرم شدم ولی فرار کرده و خبری ازش ندارم .
(مبلغ ضمانت هم 30میلیون تومان میباشد) به رییس اجرای احکام مراجعه کردم میگه یا متهم را تحویل میدی یا حکم جلب خودت را صادر میکنم و دستور ضبط اموال ضامن را صادر میکنم و کل حسابهات رو میبندم

سوال 1- تا چه مدت میتوانند حساب حقوقی من را ببندند؟؟؟

سوال2- ایا قانونی میتواند حکم جلب من را صادر کند ؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. تا زمان پرداخت. محکوم به و خسارات
و صدور حکم جلب شما بستگی به نوع دعوا حقوقی یا کیفری و نوع اتهام برادر شما دارد
موفق باشید