مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام من 2ساله که ازدواج کردم و تو این 2سال بارها مورد ضرب و شتم قرار گرفتم اما این سری همسایه ها فهمیدن و به پلیس اطلاع دادن و پلیس اومد صورت جلسه کرد و همسرم شبو در بازداشتگاه بود حالا درخواست دیه و مهریه و نفقه کردم و پزشک قانونیم رفتم سمت راست صورتم بخصوص اطراف چشمم دچار قرمزی و کبودی شده بود بنظرتون دیه ش حدودا چقدر هست؟ ایشون الان بیکار هست شرایطش چطور میشه ایا حکم جلبشو میتونم بگیرم؟ اگر حکم جلب صادر بشه ایا با قید ضمانت میتونه ازاد بشه؟ ایا مهریمو میتونم از اسبابیه خونه یعنی جهیزیه اقا و پول پیش برداشت کنم؟ حکم طلایی که ایشون برام در موقع زندگی خریده بودن چی میشه باید طلاهامو بهش پس بدم؟ اینو بگم که 2سال از عروسیمون میگذره ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام دیه طبق نظر کارشناس تعیین و در اجرا محاسبه میشه در صورت محکومیت و عدم ÷رداخت جلب صادر میشه مهریه ازاموال زوج برداشت میشه رهن منزل اگر متعلق ذبه زوج باشد قابل توقیف است طلاها حکم هبه و هدیه رو داره البته بستگی به نطر قاضی شعبه هست