مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک

ملکی 4 واحده و یک مغازه دارد
یک واحد از صاحب سند مادر خریداری کرده ام
فردی که سند مادر را دارد وام گرفته روی سند و حالا پرداخت نمی کنه اقساطش رو مابقی واحد ها را نیز فروخته توی قولنامه به ما گفت دو ماه دیگه وام تصفیه حساب و به ما سند می دهد ولی نکرد
الان بانک آمده خانه را مصادره کند آیا بانک کل ملک را مصادره می کنه یا اینکه واحد خاصی از ملک را؟

پاسخ ها :

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.چون کل ملک در رهن بوده همشو مصادره میکنه.ولی شما میتونید شکایت کیفری برعلیه ایشون مطرح کنید