مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک توسط بانک

باسلام و احترام. ما در اواخر سال 92 یک ملک صنعتی در شهرک صنعتی اشتهارد از بانک ... به صورت اجاره به شرط تملیک به مبلغ چهارصد و یک میلیون تومان با شرایط 20 درصد نقد و مابقی اقساط 36 ماه بدون سود خریداری نمودیم. ودیعه به علاوه 8 قسط را پرداخت نمودیم. یعنی 154 میلیون پرداخت شد. به دلیل مشکلات مالی کار تعطیل شد و نتوانستیم اقساط را پرداخت نماییم. دو ماه پیش برای شروع فعالیت مجدد تولید، به بانک مراجعه نمودیم و اعلام نمودیم حاضر به پرداخت اصل بدهی به علاوه بهره و جرئم هستیم. ابتدا اعلام نمودند که باید حدود 450 میلیون بابت جرائم و بهره (18% بهره و 6% جریمه) علاوه بر اصل بدهی پرداخت نمایید و ما پذیرفتیم. اما پس از برخی مکاتبات گفتند چون ملک گران شده میخواهند ملک را پس بگیرند. حتی ما حاضر شدیم ملک مجدد توسط واحد املاک بانک قیمت گذاری شود و ما مابه تفاوت مبلغ را نقدا پرداخت نماییم. اما باز بانک قبول نمیکنه و میخواهد ملک را ضبط نماید و میگوید پولی که تا به حال داده اید نیز سوخت شده. آیا راهکاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
شما در واقع ملکی را در قالب عقد اجاره به شرط تملیک از بانک خریداری کرده اید،که جهت بررسی حق و حقوق خود باید قرارداد فی ما بین،و نحوه برخورد حقوقی بانک و ایفای تعهدات شما به طور کامل بررسی شود.