مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار ساختمانی

با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزانی که بانی خیر این سایت شده اند. من در سال 92 در مسکن مهر برای یکی از پیمانکاران کار گچ کاری انجام دادم و قرارداد هم ازش دارم و کار من حدودا 2سال به طول کشیده که در قرارداد من فقط اسمی از بلوک c برده شده است و بعد از پایان کار اون بلوک من بلوکهای d وe روهم انجام دادم طبق توافق طرفین و با شرایط قرارداد قبلی با خوابیده شدن کار و تعطیلی طولانی مدت که هنوز هم فکر کنم ادامه داره. پیمانکار طلب ما که تقریبا 10 تا 15میلیون باشه رو نداده و هر بارم که تماس میگیرم میگه که به منم از طرف عمران و مسکن مهر پول داده نشده. که اصلا ما با مسکن مهر کاری نداریم و طرف ما همون پیمان کاره که خودشم مهندسه. منم تا الان شکایت نکردم گفتم که شاید پولو بده من اونجا که کار کردم چند نفر شاهد هم دارم که من کار کردم. سپاسگزار شما هستم لطفا راهنمایی بفرمایید من چه کار کنم و اینکه دستم به حقم میرسه یا نه.

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

با سلام.قراداد فی مابین و کار کردن در آنجا دلیل بر مطالبات شماست ولیکن میبایست ثابت شود و اگر مدارکی دال بر تایید کارکرد شما هست ک ارائه گردد وگرنه با مابقی بلوکهای انجام شده میبایست دادخواست تامین دلیل در شورای حل اختلاف مطرح نمود و بعد از آن دعوی حقوقی با عنوان مطالبات مطرح نمود.