مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف فوتی

سلام
پسر من با موتورسیکلت تصادف کرد و منجر به فوت راکب موتور که نامزدش بود گردید و خودشان هم گواهینامه موتور نداشت ولی موتور بیمه ایران دارد دادگاه تجدیدنظر حکم بر پرداخت دیه کامل از صندوق دولت داد و بیمه ایران هم دیه را به صورت کامل به صندوق دولت واریز کرده الان سوال بنده اینه که ما به چه شکلی مبلغ دیه را باید به بیمه برگردانیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

برگشت مبلغ دیه به بیمه دیه فوت در تصادف دیه تصادف منجر به فوت دیه تصادف دیه تصادف منجر به فوت