مشاوره حقوقی رایگان - تناقض در شهادت شهود

سلام، وقت بخیر.
از من به جرم افترا و تهدید شکایت شده است.
شاکی سه شاهد آورده که هر سه تاشون به دروغ علیه بنده اظهاراتی داشتند و هر سه در دادگاه شهادت دادن که بنده افترا زده ام و تهدید هم کرده ام.
به همین دلیل وکیلم درخواست استماع شهود کرد که در جلسه استماع یکی از شاهدین نیومد و یکی دیگر رو به جای او آوردند.
حال سوال من از شما این هست
1_ شاهدی رو که در جلسه استماع به جای شاهد قبلی آوردند اصلا در درگیری حضور نداشت و همچنین من مادر این آقا رو به جرم توهین، دو میلیون تومان جریمه کرده ام و حکم آن هم اجرا شده و درخواست جرح رو هم به قاضی به همراه حکم محکومیت مادرش دادیم. آیا جرح میشه به علت خصومت و‌ دشمنی؟
2_ یکی از شاهد ها در دادگاه گفته من تهدید کردم که به تو تجاوز میکنم و افترا ناموسی به شاکی که یکیشون زن هست زدم. ولی در جلسه استماع گفت من تهدید کردم که میکشمت و در جواب قاضی که گفت آیا افترا زدم یا نه گفت نه چیزی نشنیدم.
شاهد بعد هم حرف افترا رو زد طبق گفته قبلیش و در مورد تهدید هم گفت که من گفتم به خودت و زن و بچه ات تجاوز میکنم که با گفته شاهد قبل تفاوت دارد.
در ضمن وقتی وکیلم روز درگیری و ساعت درگیری رو پرسید با اختلاف فاحشی نسبت به گفته های قبلشون پاسخ دادن مثلا درگیری 8 ماه قبل بوده یکی از شاهد ها گفت 3 ماه قبل
در اظهارات قبلیشون گفتن درگیری مرحله اول ساعت 9 تا ده شب و مرحله دوم ساعت 1 شب ولی در جلسه استماع گفتن ساعت 5 عصر و 12 شب.
و یکی از شاهدین در اظهارات قبل گفته درگیری در دو مرحله بوده ولی الان میگه سه مرحله بوده.
حال با این اوصاف میتوانم شهادتشان را بی اثر کنم؟
در ضمن قرار شده که دفاعیات به طی دو سه روز آینده طی لایحه ای گفته بشه
ممنون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت تناقض در اظهارات شهود احتمالا قاضی بدون توجه به آن رای صادر خواهد کرد. ضمنا درصورتی که وکیل دارید از راهنمایی ایشان استفاده کنید که به مدارک و مستندات و پرونده مسلط می باشند