مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از شاهد و قاضی

درود بر شما وکلای گرامی
یک خانم که با بنده خصومت دارد خودش رو زخمی کرده و دو شاهد زن برده و درخواست قسامه داده که دو شاهدش تناقض های فاحشی در اظهاراتشان نظیر تفاوت در زمان و مکان وقوع جرم در بازپرسی هست. اسم این دو شاهد در شکواییه نبود و در پرونده به کدهای 38 و 39 (بدون ذکر دلیل برای مخفی کردن نامشان) بودن! که بازپرس قرار تعقیب من رو صادر کرد.
در دادگاه که فقط یک جلسه بود من طی لایحه درخواست احضار شهود و سوال از آنان را دادم حتی نقطه زنی سیمکارت های آنان را. با این که خانم بنده در بازپرسی شهادت داد درگیری رخ نداده، قاضی بنده را محکوم به پرداخت دیه کرد که رای قطعی است.
آیا وقتی در قانون به صراحت نوشته دیه وقتی اثبات میشه که 2 زن و قسامه باشه و شهادت خانم بنده حداقل یکی از آن شهود را حذف می‌کند، صدور رای قاضی بر مبنای علمش آن هم بر اساس شهادت های متناقض و بدون توجه به درخواست های من غیرقانونی نیست؟
بنده اکنون چه کنم؟ چطور از بازپرس و قاضی و شهود بی نام شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دیرهنگام به فکر بهره‌مند شدن از تخصص وکیل پایه یک دادگستری شده‌اید.
اکنون حکم قطعی است و قابلیت اجرا پیدا کرده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مقام می‌تواند از شهود به صورت محرمانه اخذ گواهی نماید و شما مجاز به دسترسی به نام آنها نخواهید بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رای قطعی است کاری نمی توانید بکنید مگر با ادله جدید اعاده دادرسی کنید مثلا شهادت کذب شهود را اثبات کنید