مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

سلام. جمعی از شکات طی شکایتی از دو نفر در کلانتری و سپس در بازپرسی مبنی بر کلاهبرداری و جعل اقدام به شکایت کرده اند. پس از گذشت دو سال و دستگیری یکی از برادران متهم که نقشی در پرونده نداشته اند تعداد بیست نفر از شکات اقدام به شهادت علیه ایشان کرده اند و بر خلاف اظهارات در دو زمان قبلی در بازپرسی و کلانتری کرده اند و گفته اند برادر ایشان (برادر بی گناه) را در دفتر دیده ایم و ایشان هم همدست بوده اند. این شهادت های کذب را چطور خنثی باید کرد؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

جرح شاهد
براي اثبات وكيل بگيريد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
با شهادت شهود معارض و همچنین اسنادی که نشون بده شخص دیگری مسئول بوده