مشاوره حقوقی رایگان - استرداد زمینی که خریده ایم

با سلام.بنده حدود 25 سال پیش یک قطعه زمین را با ماشینم معاوضه کردیم. و مدتی بعد که سراغ زمین رفتیم مالک قبلی که زمین را به خریدار ماشین من فروخته بود،آنرا ساخته بود و به ما گفت خریدار نصف پول زمین را داده و قرار بوده بقیه را بدهد اما نداده، و اندازه نصف زمین به ما در جایی که ارزشش پایین تر بود ، زمین داد. در صورتیکه ما کل پول را پرداخت کرده بودیم. حالا پرسش بنده این است که امکان استرداد کل زمینی که خریده ایم و قولنامه اش را داریم وجود دارد؟ اگر جواب مثبت است، از چه طریق و از کدام شخص باید شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله و شما باید دادخواست الزام به استرداد مبیع و اجرت المثل ایام تصرف و خسارات و هزینه دادرسی را اقامه نمایید و..
یا دادخواست..