مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم از زمین های مشاع با سند تک برگ، و نگرانی از اینکه قبل از ما کسی قولنامه ای خرید کرده باشد

با سلام و وقت بخیر
می خواستم در مورد اعتبار زمین های مشاع مطلع شوم
اینجانب قصد خرید بخشی از زمین های مشاع را داشتم و به من سند تک برگ مشاعی هم می دهند، حال ایا اگر افرادی قبل از من ان سهم های مشاع را قولنامه ای خرید کرده باشند و تاریخ قولنامه انها قدیمی تر از تاریخ سند من باشد ، آیا انها با قونامه می توانند سند تک برگ من را باطل کنند؟

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

بله اگر ثابت شود
نکته اینجاست که مال مشاع هست و در ذره ذره مال همگی شریک هستند