مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مشاعی

با سلام،،قراردادی تنظیم کردیم برای خرید زمین مشاعی بدون تحدید حدود به صورت یک سهم از چهار سهم مشاع در قرارداد چون متراژ قید کرده بودند بنده قبول نکردم ومتر را خط زدند چون تحدید حدود نداشت...مبلغ معامله پرداخت شد و حاضر در دفتر خانه شدند و سند قطعی شد،، حال یکی از وراث شکایت کلاهبرداری کرده که چرا خط خوردگی داره من قبول ندارم مترنوشته بودیم،،،در ضمن خطخوردکی قبل از امضا بوده است،،حال آیا شکایت او وارد است..آیا منم الان شکایت کنم به او برای حیسیت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از مدارک و مستندات شما بررسی شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق تر شوید