مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به بایگانی شدن و عدم استخدام قطعی

سلام و عرض ادب بنده قبولی ،سال 97هستم در آموزش و پرورش و بعد دوره یساله سال 98رفتم سرکار و فرزند جانباز 55%درصدم خواستم بدونم چرا با استخدام قطعی بنده موفقت نشده ، وقتی مراجعه کردم گفتن حراست یسری چیزایی نوشته بعدش که رفتم حراست جریان پیگیری کنم ، گفتن مدیر یه چیزایی گفته درحالی که من اصلا بحثی با مدیر مدرسه نداشتم بعدش قانون خدمات رسانی به ایثارگران سه ماه بعد از استخدام پیمانی تبدیل وضعیت بشم به رسمی قطعی ولیکن هنوز پیمانی موندم گفتم ببینم شکایت کنم به دیوان وکیل بگیرم چیکار کنم بلاخره کل زندگیمون روی این درسو دانشگاه گذاشتیم بنظرتون میتونن اخراج کنن مارو چرا دلایلی بی پایه و اساس اوردن از قبیل چرا با شرایط عمومی مارو پیمانی کردن نظرتون چیه لطفا مشاوره رایگانی که توی سایتتون گذاشتید بدید یعنی اگه شکایت کنم لج نمیکنن با ماها .... لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

از دیوان عدالت شکایت کنید