مشاوره حقوقی رایگان - تخلف وکیل

با سلام و عرض ادب و احترام
بنده در خصوص پرونده ای به وکیل مراجعه کردم و ایشان قول مساعد داد که قابل حل است . اما پس از مدتی رفت و آمد و هزینه های مربوطه متوجه شدم ایشان در پس پرده
با متشاکی مراوده دارد و راهکار به آنان نشان میدهد ..... تکلیف بنده با ایشان چیست آیا میتوانم از دست ایشان شکایت کنم ؟
....با سپاس

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
با توجه به سوال مطروحه پاسخ به سوال شما این است که : اگر وکیل کانون وکلای دادگستری است به کانون محل و اگر وکیل مرکز وکلای قوه قضائیه است به مرکز وکلا مراجعه نمائید و موضوع را پیگیری نمائید‌
موفق و موید باشید