مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت من را برای تاکسی اینترنتی تائید نشده است

با سلام. مدتی پیش برای تاکسی اینترنتی ثبت نام کردم بعد گذشت چند روز حساب من مسدود شده و نوشتن که صلاحیت شما توسط پلیس احراز نشده. بنده تا قبل سال 92 دو بار مرتکب جرم شدم که یکی مربوط به عضویت در شبکه هرمی در سال 90 بود که به عنوان متهم به مدت 40 روز بازداشت شدم و انگشت نگاری هم شدم و در نهایت دادگاه من را به مبلغ حدود 500 هزار تومن جریمه کرد و دیگری مربوط به سال 92 بود که به دلیل رابطه نامشروع مبلغ 150 هزار تومن جریمه شدم. از سال 92 تا الان هیچ جرمی مرتکب نشدم و گواهی عدم سو پیشینه کیفری هم گرفتم و دارم. اخیرا به دلیل مشکلات مالی در تاکسی اینترنتی ثبت نام کردم. ولی بعد چند وقت حساب من مسدود شد و گفتن پلیس صلاحیت شما را تائید نکرده و بدون هیچ توضیحی ، البته نوشته اگه اعتراض دارید مجدد درخواست دهید حالا سوال من این است که چگونه می توانم به این عدم صلاحیت اعتراض کنم؟ معیار این عدم صلاحیت چیست؟ و موضوعی که من رو ناراحت می کنه این است برای پروانه کسب به دلیل عدم احراز صلاحیت فردی به مشکل بخورم؟ چه باید بکنم تا این مسائل حل شود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ممکن است محکومیتهای شما در استعلام سوابق کیفری درج نشود ولی در سابقه قضایی وجود دارد .