مشاوره حقوقی رایگان - حمله به راننده تاکسی اینترنتی

سلام و عرض ادب
اول جا داره خیلی تشکر کنم که به صورت رایگان مشاوره قبول میکنید و سایتتون هم برای دسترسی به محتویات محدودیتی نذاشته و اصرار به فعال کردن یک سری دسترسی های گوشی رو هم نداره ، ممنون که تو این اوضاع آب گل آلود وسوسه تون نکرده
بنده یک راننده تاکسی اینترنتی هستم که بعد از 14 سال سابقه کار و بیمه در شکل کارشناسی و کارمندی، به تاکسی رسیدم ،شب قبل یک درخواست سفر (در خواست کننده خانم بودن)رو قبول کردم و برای سوار کردنشون به مبدا رفتم در شهرک پیام... ، جایی بسیار پرت وقتی رسیدم چند خانم و آقا در مبدا منتظر بودن که به محض رسیدن من خانم ها با آقایون شروع به فحاشی کرده و ناگهان دو نفر از مرد ها به ماشین من حمله کردن که با شکستن شیشه و له کردن درب و صندوق بنده تواستم خودرو را از اون محل دور کنم در همین اثنی مسافر هم سفر رو لغو کرد ، من به تاکسی اینترنتی گزارش دادم ولی به من گفتن اول موضوع رو با 110 مطرح و بعد از صورت جلسه برگه دفتر خدمات قضایی رو براشون بفرستم الان میخوام بدونم در ادامه قراره چطور پیش بره و آیا من می توانم قانونی ثابت کنم و خسارت رو از اون ها بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از اون خانم و مردان همراهش شکایت تخریب اموال منقول (خودرو) کنید اگر اون خانم که درخواست خودرو کرده از طریق تاکسی تلفنی شناسایی شود خیلی خوبه
بعد او اگر بتواند مردان را معرفی کند خوبه
بالاخره باید پیگیری کنید از خودرو خود عکس بگیرید و دادخواست تامین دلیل هم بدهید که معلوم بشه چقدر به خودرو شما خسارت زدند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله شکایت تخریب عمدی تنظیم کنید و گزارش کلانتری را هم به کلانتری محل بروین و شرح ماجرا را توضیح بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان تخریب عمدی و ضرب و شتم عمدی شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به کلانتری محله نزاع مراجعه نمایید و شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد