مشاوره حقوقی رایگان - ذینفع ثالث شدن در پرونده

سلام و عرض ادب خدمت شما و سایت خوب و وکلای گرامی و محترم.
یک نفر از آشنا های بنده در کار صادرات سنگ آهن به مشکل برخورده که من هم برای ایشان کار میکنم. کار دادگاهی شده است.
در سال 92 قرار شد شرکت ما 14 میلیارد بار از دلالان و معادن و ... خریداری کرده و به چین صادر کند که یکی از این کسانی که از او بار تهیه کردیم، برادر بنده بود که 13 میلیارد بار از ایشان خریداری کردیم ولی ما خبر نداشتیم که وی بارهای عیار پایین به ما داده و با شرکت عیارگیر تبانی کرده اند. بارها به چین صادر شدند و معلوم شد که کم عیارند و غیر از آن 3 میلیارد و 600 میلیون کم آورده بود و ایشان (داداش) بنده را دستگیر کردند و به زندان روانه شد و ایشان چون با خانواده خانم سابقش در کار بود و با خانم و برادر خانومش کار میکرد روی آن ها نیز اعتراف کرد. حالا دادگاه سال 94 آن ها را نیز دستگیر کرد و آن ها برای طلبشان دو واحد مسکونی و یک دفتر تجاری و یک باغ به شاکی و دادگاه تحویل دادند. شاکی خود صاحب پول ها نبود و نماینده اش در بندرعباس بود نماینده که شاکی بود اموال را گرفت و وکالت بلاعوض از آن ها گرفت و به صاحب پول ها ( رئیس شرکت ) نداد ولی خارج از دادگاه و قاضی پرونده که فهمید آن ها را توقیف کرد و نگذاشت به او بدهند و غیر از آن، دو چک بر روی اموال ها بود که گرفته شوند و به صاحب چک ها بدهند منظورم طلبکار ها که چک دستشان بوده برگشت زده اند. ولی سال 98 چک ها باطل و کنار رفته شده اند و ماجرای توقیفی تا سال 99 باقی ماند. تا این که صاحب پول ها و ذینفع اصلی که ریئس شرکت ما هست شخصا خودش وکیل گرفت و به داخل پرونده آمد و نماینده اش را بیرون از پرونده کرد و خودش ذینفع شد و رضایت برادر بنده را داد. حالا میخواستم بپرسم اموالی که در پرونده بوده اند که توقیف اند و نماینده اش شاکی قبلی آن ها را قبل از توقیف غیر قانونی فروخته و بعد توقیف شده اند، به ایشان که ذینفع شده داده میشوند چون پول ها از ایشان بوده اند ذینفع ثالث هم شده هست. ایشان اول زندانی را آزاد کردند که باعث خیر شده باشند. بعد الان میشود برای اموال ها اقدام کرد چون به دیگران داده فقط میخواستم ببینم الان اقدام کنند داده میشوند چون قاضی پرونده گفته تکلیف اموال را با فرستادن وکیل در یک جلسه مشخص کنید.
میشود از معدن دار ها که بار خراب و کم عیار هم داده اند با اعتراف برادرم روی آن ها و مدارک بارنامه ها داخل همان پرونده شکایت کرد که بقیه 13میلیارد را هم پس گرفت که خسارت رسیده چون اموال 3/4 میلیارد بیشتر نمی ارزند. تشکر و ارادتمند شما هستم.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
باتوجه به بنداخر فرمایش شما،بله امکان شکایت برای ذینفع بجهت دریافت محصول با عیار پایین برخلاف قرارداد وجوددارد.