مشاوره حقوقی رایگان - سهم زوجه از ملک مسکونی

سلام. شوهر من متاسفانه بی‌نهایت دست بزن دارد و بسیار فحش های رکیک به خودم و خانواده‌ام می دهد. مدت سی سال است با چنین مردی زندگی کردم و دارای سه فرزند پسر هستم. من 13 ساله بودم که علیرغم میل باطنی با او که ده سال از من بزرگتر بود ازدواج کردم. در زمان ازدواجم همسر من جز قطعه زمینی 60 متری چیز ی از خودش نداشت. متاسفانه بعد از سه ماه که ازدواج ما گذشته بود واقعیت وجودی خودش را به من نشان داد که کتک زدن و فحاشی بود. چندین بار به عنوان قهر به خانه پدرم رفتم هر بار پدر مادرم با واسطه های که میفرستاد و وقول هایی که میدادن من را مجددا مجاب میکرد که دوباره بر می گشتم تا این که بچه دار شدم و به خاطر بچه ام تمام بداخلاقی هایش را تحمل میکردم. در تمام مراحل زندگی کمک حال او بودم. تا این که خودم به خاطر این که مخارج زندگی را نمیتوانست تأمین کند اجبارا شاغل شدم. پس از آن با ایده های که من داشتم و دارای درآمد شده بودم تشویقش کردم که زمین بزرگتری تهیه کنیم و به ساختن و فروختن بپردازیم. حالا بعد از سی سال زندگی که با کمک هم که بیشترین نقش را چه از نظر مالی و چه از نظر جسمی، من داشتم و سهم بیشتری از او در به دست آوردن خانه سه طبقه ای که الان داریم، دارم. همچنان اخلاق گذشته را دارد که هم دست بزن دارد و هم این که بینهایت بد دهن است و فحش های رکیک به من و خانواده ام، می دهد. من دیگر خسته شده ام تا این که تقریبا چهل روز پیش به خاطر این که من غذای او را پنچ دقیقه دیرتر از معمول حاضر کردم، بی مهابا در کنار دو فرزند با مشت و لگد های زیاد من را از خانه بیرون کرد و من هم به منزل پدرم که در همان محله هست، آمدم. حالا ایشان با کمال وقاحت از من شکایت کرده که من در نبود او خانه را ترک کردم و با این که همه میدانند که چه بلاهایی که سر من آورده و تمام زحماتی که در این سی سال زندگی چه از نظر مالی و چه از نظر جسمی برای زندگی بهتر برای او و فرزندانم و کشیده ام، میگوید تو هیچ سهمی از این خانه نداری بگو مهریه ام حلال تا تو را طلاق بدهم. در صورتی که برای ساختن این خانه من سهم بیشتری از او خرج کردم و پاره ای از فاکتور های که خودم از مصالح فروش ها خرید کردم، موجود است و آن هایی هم که نیست میتوانم در حضور شاهدی از طرف دادگاه حضورا ثابت کنم. بعد سی سال زندگی مشقت بار زندگی که خودم با زحمت هایی بسیار برای خانواده درست کردم، رها کنم میگویم مهریه ام حلال و جانم آزاد. آیا قانون میتواند در این مورد من را یاری کند یا او راست میگوید که من باید اون کاری که او میگوید حق من است. با کمال تشکر از زحمات بی دریغتون. سپاسگزارم. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر منزل ایشان سه طبقه باشد شما می توانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید و بلافاصله سه طبقه را توقیف نمایید و ..
تماس بگیرید