مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده ملک قبل از انتقال سند

سلام. من در تاریخ 98/11 سرقفلی و مالکیت را از مالک به صورت مبایعه نامه با کد رهگیری خریدم و ایشان قرار شد مشکل شهرداری را حل کند و بعد در تاریخ 99/1/15 در دفترخانه برای انتقال سند حاضر شود و من نیز الباقی پول ایشان را پرداخت کنم. زیرا چکی داده بودم برای 99/3/28 ولی ایشان فوت کرد و ورثه ایشان میگویند که این ملک مشکل شهرداری دارد (پایان کار) و سند نمیشود. بنده چگونه باید جهت انتقال سند طرح دعوا کنم که در دادگاه رد نشود؟ در ضمن مبلغ چک را در حساب بلوکه کردم زیرا ورثه چک را وصول نمیکنند. لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
به طرفیت ورثه اقدام به تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی سرقفلی و سند رسمی ملک( اعیان و عرصه ) کنید.