مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده ملک قبل از انتقال سند

با سلام.
یک آپارتمان پیش خرید کرده ایم و فروشنده قبل از تکمیل و تحویل ملک و انتقال سند فوت شده اند.
آیا می توان شکایت کرد که تنها وارثش (مادر) ملزم به تکمیل ملک ( کابینت و آسانسور و ... طبق مبایعه نامه ) شود؟
برای انتقال سند چطور؟ چه شکایتی باید تنظیم شود؟
با توجه به فوت مرحوم می شود درخواست خسارت تاخیر هم کرد؟ ( بعد از زمانی که باید تحویل میدادند و ندادند فوت شدند)
شکایت باید از مرحوم شود یا مادر مرحوم؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

بله میشود 09121541043 تمایل داشتید تماس بگیرید