مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده

سلام. من يك دستگاه خودرو كه به نام بستگانم بود از يك دلال نمايشگاهي كه از بستگان بنده خريداري كرده بود، خريدم.
پسر دايي من كه خريد و فروش انجام ميداد خودرو را از يك خانم گذري كه به نمايشگاه براي فروش اقدام كرده بود و وكالت فروش كامل و تمام داشته خريداري نموده وبعد از مدتي كه دو دست قولنامه اي معامله شده، بنده خريداري كرده ام و تعويض پلاك و سند قطعي هم انجام داده ام. حالا از برج ٨ شكايت بر روي پلاك شخصي من اومده و وقتي به دادگاه مراجعه كردم به من ميگن ماشين كلاهبرداري فروخته شده اون خانومي كه خودرو را فروخته قرار بوده آپارتمان بفروشه كه به چند نفر فروخته و حالا تو بايد ببري از هر كس خريدي پس بدي. حالا اون خانم دستگير شده و من در جريان هيچ معامله قبل نيستم و پول دادم و قانوني خودرو را خريدم. حالا تكليف من چي هست كه بايد روی پلاك شخصي من حكم توقيف بخوره؟
اگر خودرو مشکل داشت چرا همون اول پيگيري نشده بعد شش ماه اقدام كردند؟
شاكي بايد بره از اون خانم خسارت بگيره نه من كه كاملأ بي خبر و قانوني خودرو را خريدم فروشنده امضا فروش كامل داده. حالا چطور اقدام به توقيف خودرو كرده؟ اگر مشگلي دارد بايد با اون كلاهبردار حل كنه نه من.
لطفا من رو راهنمايي كنيد. ممنون كه مطالعه ميفرماييد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما اول باید مرجعی که دستور توقیف خودرو را صادر کرده است پیدا کنید و سپس در همان مرجع قضایی نسبت به موضوع اعتراض ثالث مطرح کنید ،از،نظر قاطبه حقوقدانان انتقال مال به شخص ثالث از مصادیق اتلاف حکمی مال است و نمیتوانند خودرو را از شما بگیرند ،بلکه باید با طرح دعوی به طرفیت همان خانم ،مثل یا قیمت روز خودرو را مطالبه کند.
موفق باشید