مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شرف

با سلام شکایتی علیه من از جانب شخصی مطرح شد به اتهام خیانت در امانت و دو شاهد هم برای اثبات خواسته اش به دادگاه معرفی کرده بود در صورتی که من هیچ اطلاعی از موضوع نداشتم بعد از احضاریه دادگاه و مراجعه به کلانتری من در جریان موضوع شکایت قرار گرفتم و مامور کلانتری گفتن که اگه اثبات نکنید همچین موضوعی نبوده در دادگاه محکوم میشید لذا من به ناچار با شخص شاکی تماس گرفته و در مورد شکایت از اون سوال کردم که ایشان گفتند شکایت سوری بوده و کسانی که برای شهادت به دادگاه رفتند هم شهادت کذب دادند و من هم تمام مکالمه را ضبط کرده و به دادگاه ارائه دادم و طبق همین مکالمه ضبط شده قرار منع تعقیب برای من صادر شد و بعد از اعتراض شاکی به شعبه تجدید نظر ارجاع شد که در آن شعبه باز هم حکم به نفع من و قطعی شد.... حالا من میتونم با توجه به رای صادره از هر سه نفر شکایت کنم؟؟؟ اگر که راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
در صورتی که دلایل کافی برای اثبات واهی بودن شکایت دارید علیه شهود شکایت شهادت کذب و علیه شاکی شکایت افتراء می توانید کنید‌.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام بله شما ميتوانيد از دونفر شاهد با عنوان شهادت كذب و از شخص شاكي صوري تحت عنوان اعاده حيثيت شكايت نماييد