مشاوره حقوقی رایگان - لوله شوفاژ

باسلام
لوله شوفاژ واحد بنده از واحد کناری گذشته و وارد واحد بنده شده الان لوله شوفاژ از قسمتی که در کف واحد کناری هست نشتی پیدا کرده و به واحد زیرین نم داده و خسارت زده
با توجه به اینکه لوله مربوط به واحد منه ولی از قسمتی که داخل واحد من نیست نشتی دارد هزینه تعمیرش هزینه مشترک میشه و یا اینکه تمامش مربوط به بندست؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
اگر
سیستم شوفاز مرکزی و موتور خانه باشد هزینه از شارژ ساختمان است ولی اگر سیستم گرمایش فقط مربوط به واحد شما باشد هزینه مرمت به عهده شماست