مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی لوله شوفاژ

سلام، خسته نباشید. لوله شوفاژ ما از زمین واحد کناری رد شده است و در زیرزمین ایشون سوراخ شده و نم زده به زمینشون. میگویند تمام خسارت رو ما باید پرداخت کنیم یا این که لوله‌ رو کلا قطع میکنند. آیا واقعا تمام خسارت از لوله و کنده کاری به عهده ما هست؟

پاسخ ها :

خسارت نشتی لوله شوفاز خسارت نشتی آب به همسایه خسارت نشتی آب نشتی آب