مشاوره حقوقی رایگان - این موردی که عرض میکنم برخلاف قوانین بورس هستش یا نه؟ اشکال داره یا نه؟

یه نفر هست که طبق علمش یا تکنینک یا...یه سری سهم ها رو معرفی میکنه (که مثلا اینا قابلیت بالا رفتن دارن و.. ) ولی بعضی اینهم شنیدم که میگه الان خروج کنید یا ورود کنید یا فلان کار رو کنید که مثلا سهم نریزه یا فلان سهم بره بالا .. و از اونجایی که افراد زیادی پیروش هستن، بنظر میرسه خود این ورود و خروج های انبوه در بالا و پایین کردن سهم موثره، این و پیروی از این شخص برخلاف قوانین بورس نیست؟ (اینهم که آیا خودش علم و فن بورس رو بلده یا کسی بهش رانت میده رو نمیدونم ولی ظاهرا خودش سهم ها رو بررسی میکنه)

پاسخ ها :

مريم  مرادي

مريم مرادي :

استان :

این کار در اصل فروش اطلاعات است که قانونی نیست و متاسفانه در حال حاضر متداول هست.