مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام وقتتون بخیر
در تاریخ 16بهمن همسرم صبح زود از منزل خارج شد و دوتا دخترم (6 ساله و14 ساله) و مقدار 10میلیون تومن و تعدادی سکه طلا و مقداری طلا را هم با خود برد. تماس که میگرفتم جواب نمیدادند و بالاخره شب دخترم جواب تلفنم را دادند از دخترم پرسیدم کجاند گفت رفتند خونه پدر خانمم. بسفارش یکی از دوستان فرداش اظهارنامه تمکین براش فرستادم و 48 ساعت بهش فرصت دادم بگرده و مدارک و لوازمی را که برده بیاره وگرنه دنبال کارهای گرفتن اجازه از دادگاه برای ازدواج مجدد و عدم نفقه میرم. اظهارنامه ای برام فرستاد که من با اجازه خودت رفتم و هیچ چیزی از لوازم زندگی را نبردم (با اینکه دروغه. من خواب بودم که رفته بود و مواردی را که گفتم برده بود) حالا برای برگردوندن خودش و مواردی که گفتم چکار قانونی باید بکنم چون با غیر قانون و حالت عادی برنمیگرده چون داداشش توی دادگاه شهرشون هست و راهنماییهای بدی بهش میکنه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید دادخواست عدم تمکین و ترک خانه را در دفتر خدمات قضایی به دادگاه بدهید