مشاوره حقوقی رایگان - گزارش کذب مامور نیروی انتظامی

سلام در مورخه 21/11/99 بنده با موتور خود برای کار بانکی به بانک رفته بودم که موتور خود را جلوی بانک پارک کرده بودم ناگهان متوجه شدم که مامور یگان ویژه در حال استعلام پاک موتور بنده هست که استعلام مامور هیچ موردی نبود ، وقتی که فهمید موردی نداره به من گفت که کارت موتور بده که من در جواب گفتم مدارک همراه من نیست اگر لازم با اسمم از خونه برام بفرستین که مامور به من گفت که مدارک نداری باید موتور ببریم کلانتری خودت باید بیای که من به مامور گفتم که کار دارم نمیام موتور ببرید که یک مامور دیگه برگشت به من گفت باید بیای شما دزد هستید که این حرفش به من برخورد و کلید موتور رو بهش ندادم و زنگ زدم به بازرسی و بازرسی یک مامور با ماشین برای ما فرستاد که مامور به من گفت که کوتاه بیان و از من کارت شناسی خواست من هم اعتماد کردم و کارت شناسایی خود را به مامور دادم ،و به من گفتن بعد کارت بیا کلانتری و موتور را نیز بردن وقتی که به کلانتری برای گرفتن کارت شناسایی خود مراجعه کردم متوجه شدم که از بنده شکایت شده به عنوان اولین توهین به مامور و موتور بنده در حیاط پاسگاه بود ولی موتور را تحویل ندادن فقط کارت شناسایی را تحویل دادن من در کلانتری گفتم که بانک دوربین داره چه توهینی مامور هم در جواب بنده گفت که دوربین صدا رو ضبط نمیکنه؟
حالا باید من چه کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما حتما به دادگاه مراجعه کنید . زیاد نگران نباشید مشکل خاصی ندارد